RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Луценко зробив гучну заяву щодо підозр соратникам Порошенка: відео

У вівторок, 6 серпня, генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що його заступник Сергій Кізь визнав достатніми докази для оголошення підозр соратникам колишнього президента Петра Порошенка - екс-голові Нацбанку Валерії Гонтаревій і екс-заступнику глави Адміністрації президента Олексію Філатову.

Відповідне відео опубліковано в YouTube.

"На жаль, тоді (в минулий раз, коли ГПУ говорила, що підозри були висунуті з порушенням, - "Апостроф"), як я вважаю, в силу максимальної політизації моменту, виборів, було недотримання процедури. Всі ці справи були передані в інше управління, були проаналізовані...", - зазначив Луценко.

За його словами, Кізь вбачає достатність доказів, зібраних групою Кулика. Луценко уточнив, що підозру отримає людина, яка безпосередньо ставила свій підпис на документах брокерського характеру.

"У випадку, якщо підозру буде доповнено усіма необхідними достатніми доказами, справа буде передана до суду", - підсумував він.

Як повідомляв "Апостроф", в Національному агентстві з протидії корупції знайшли порушення в деклараціях п'ятого президента Петра Порошенка і представників його оточення.