RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Готує поглинання: експерт розкрив підлий план Путіна щодо України

Президент Росії Володимир Путін не припинить зусилля по розділенню України.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив блогер Олексій Арестович.

"Він швидко не відмовиться від інструментів ЛНР, ДНР, які такою кров'ю і такою ціною створював, економічної в тому числі. Так, на фронті можуть цілими місяцями не стріляти, але періодично бойові дії будуть відновлюватися. Тому що Путін хоче запустити процеси реформ за своїм сценарієм. Його завдання - федералізація України, замість децентралізації, а далі - фінляндізація", - сказав він.

При цьому він додав, що через 10-15 років від Росії піде етап поглинання.

"Принаймні, частини території, СРСР-2 будуть створювати - спочатку Білорусь, потім Україна. Путін буде по максимуму намагатися впливати на ці процеси. Тому війну на Донбасі потрібно вести, виходячи з глобальних цілей Путіна, а це відновлення СРСР-2, хоча б за рахунок частини території України. Ми цього не можемо допустити.

Зараз ми тільки відбиваємось, а той, хто відбивається, завжди програє. Нам треба наступ включати, звертатися до українців в Росії і білорусам, говорити, що є альтернатива Москві. Є інтегруючий процес на пострадянському слов'янському просторі, від Білого моря до Чорного. І залучати потік російських мігрантів, тлумачних людей, які сюди переїжджають ", - додав він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Якщо при Зеленський здійснять стратегію три "Д", олігархів зможуть на бутерброд намазувати - Олексій Арестович.