RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В Раду можуть зайти запасні "гравці" з "Кварталу 95": опубліковано фото і біографії

Місця деяких нардепів від партії "Слуга народу", які відмовилися від мандата, у Верховній Раді можуть зайняти "запасні" кандидати, серед яких є члени команди "Квартал 95".

Про це повідомляє "Громадський рух ЧЕСНО".

Зокрема, замість Андрія Лисюка нардепом стане Олена Хоменко, 129 номер у партійному списку. Раніше вона обіймала посаду директора з управління і розвитку цифрових продуктів ТОВ "Квартал 95", а також працювала на керівних посадах в провідних телеком та ІТ-компаніях. Вона є волонтеркою ГО "Ліга волонтерів".

Хоменко народилася 7 грудня 1975 в Бішкеку, в Киргизстані. Закінчила економічний факультет Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана за спеціальністю "Маркетинговий менеджмент". Отримала диплом з маркетингу Чартерного інституту маркетингу (Chartered Institute of Marketing, UK).

Крім Хоменко, в списку "запасних" є ще одна учасниця "Кварталу 95" - Ольга Руденко, яка працювала в компанії менеджером з маркетингових комунікацій.

Народилася вона 29 травня 1979 Києві. Навчалася за фахом "Бізнес-адміністрування" в Університеті Бата (University of Bath) у Великобританії. Раніше займала керівні посади в сфері маркетингу і медіакомунікацій.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", у Верховній Раді України назвали імена керівників комітетів у парламенті.