RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Янукович пакує валізи: соцмережі бурхливо обговорюють повернення Богатирьової в Україну

Українці скептично поставилися до затримання Раїси Богатирьової, екс-міністра охорони здоров'я України часів Віктора Януковича, яка прилетіла в аеропорт "Жуляни" 27 серпня.

Зокрема, в соціальних мережах багато пишуть, що повернення Богатирьової, проти якої ведеться кримінальна справа ще з 2014 року, може означати тільки те, що вона досягла з правоохоронними органами певних домовленостей і змогла отримати гарантії того, що її не стануть переслідувати.

Як відомо, Богатирьова в Україні підозрюється в розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

Генеральна прокуратура України від 16 вересня 2016 року звернулася до Печерського районного суду Києва для отримання дозволу на проведення спеціального досудового розслідування (заочного виробництва) щодо підозрюваної Богатирьової.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в травні 2019 року в Україну повернувся колишній заступник глави адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов .