RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Божевільні та психічно хворі: Богдан здивував мережу зізнанням про нардепів від "Слуги народу"

Керівник Офісу президента Андрій Богдан розповів у інтерв'ю, як формувався список фракції "Слуга народу", і зауважив, що серед народних депутатів є не тільки весільні фотографи, а й божевільні.

Про це повідомляє BBC Україна.

Андрій Богдан пояснив, що частину майбутніх депутатів знайшли в Інтернеті.

"Частина людей прийшла реально з Фейсбука, як Ліза Богуцька, частину людей ми в інтернеті шукали: хто популярний по цьому округу - ми йому дзвонили і питали: "Йдеш від нас? Завтра треба віднести документи". Є й такі люди. Когось давали обласні штаби, є журналісти, яких нам рекомендував наш прес-центр, є люди від BRDO, яких привів Олексій Гончарук, яких ми в житті ніколи не бачили", - сказав він.

Крім того, Богдан наголосив, що це єдиний список, який формувався "без копійки грошей", але там різні люди, зокрема, весільний фотограф чи навіть продавець фруктів.

"Це єдиний список, який сформувався без копійки грошей. Ніколи ні одна партія в Україні не формувала такий список. Звичайно, там різні люди. Там є люди, які раніше на базарі продавали фрукти, там є весільні фотографи. Там різні люди. Частина нашої роботи - це формувати з них команду", - додав керівник Офісу президента.

Поза тим, заявив, що серед парламентарів є навіть божевільні люди.

"Там є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства. Наука не встановила, хто така психічно здорова людина, в кожного з нас є фобії, і у вас, і в мене. Немає еталону психічно здорової людини. Хтось себе відчуває тваринкою - що ж ми можемо зробити", - резюмував Богдан.

Користувачі емоційно відреагували на заяву Андрія Богдана.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що голова Офісу президента Андрій Богдан заінтригував заявою про свої плани на місце мера Києва.