RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Мендель розповіла про любовну драму через роботу у Зеленського

Прес-секретар президента України Юлія Мендель розповіла журналістам про особисте життя і про те, чи зайняте її серце.

В інтерв'ю виданню "Йод" вона зазначила, що зовсім недавно вона була у відносинах.

"Так сталося, тому що графік прес-секретаря зовсім не вписувався в уявлення цього чоловіка про те, якими мають бути відносини. Наприклад, що ти прокидаєшся, снідаєш або йдеш на якийсь круасанчики, і маєш якісь повноцінні вихідні, що можеш приділити людині цілий день. На моїй роботі такого не може бути", - сказала вона.

За її словами, іноді їй потрібно працювати і о другій годині ночі. Також у неї можуть бути тижні без вихідних.

"Мені подобається ця робота: я бачу, що маю енергію її виконувати і мені подобається робота з інформацією. Я розумію, що все-таки інформація може нести в собі багато того, що змінює суспільство і змінює підхід до президентства, змінює імідж президента, мій і Офісу в цілому.

Але в парі було багато образ, ми якийсь час намагалися бути разом, але не витримали. Ми зустрічалися рік", - додала Мендель.

Прес-секретар глави держави вважає себе досить самостійною людиною.

"І, звичайно, я пропадаю на роботі. Тому від партнера мені не потрібно матеріальне забезпечення або дуже багато часу проводити разом. І якщо чоловік зажадає від мене змінитися, то нам нічого не світить", - сказала вона.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Мендель заблокувала в Twitter канадського політичного експерта, аналітика уряду провінції Онтаріо Аріану Гіц.