RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У мережі іронічним фото показали особливість "формули Штайнмайєра"

Журналіст Костянтин Андріюк одним знімком показав, в чому полягає справжня суть "формули Штайнмайєра", під якою мається на увазі закон про особливий статус Донбасу.

Його він опублікував в Facebook.

"Все, що ви хотіли знати про формулу Штайнмайєра, але боялися запитати", - йдеться у підпису.

На ньому можна побачити символи, які зовні нагадують інтегральну математичну формулу, де простежується наявність букв, схожих з прізвищами відомих політичних лідерів Росії і України.

"А де в ній Макрон?" "Шедевр", "Геніально", - коментують фото в мережі.

Нагадаємо, що свого часу міністр закордонних справ Німеччини Штайнмайєр запропонував свою "формулу" врегулювання конфлікту на Донбасі. Відповідно до неї спочатку Україна повинна була ввести в дію закон про вибори на Донбасі і тільки потім сторони відводять війська. Наступний крок - проведення виборів, і після визнання їх з боку ОБСЄ, Україна повинна була надати Донбасу особливий статус. Далі, згідно з "формулою", реалізується пункт про повне виведення НВФ і повернення контролю над державним кордоном України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше спливли важливі деталі переговорів по Донбасу в Мінську, що стосуються виконання умов "формули Штайнмайєра".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: