RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Про що говорили Зеленський і Лукашенко в Житомирі: фото, відео і деталі бесіди

4 жовтня в Житомирі президенти України і Білорусі Володимир Зеленський та Олександр Лукашенко обговорили політичні питання.

Про це повідомляє видання "Белта".

Зеленський особисто зустрів Лукашенка в аеропорту міста. Потім вони провели зустріч, де поспілкувалися про політичні питання взаємодії двох країн.

"Все, про що ми домовимося, буде виконуватися. Хочу запевнити, що ми свято будемо виконувати наші домовленості", - сказав глава Лукашенко.

Також він запевнив Володимира Зеленського, що Україна ніколи не матиме проблем на білоруському кордоні.

1.jpg
1 / 1
3.jpg
1 / 1
2.jpg
1 / 1
5.jpg
1 / 1
4.jpg
1 / 1
6.jpg
1 / 1

4 жовтня також передбачені переговори делегацій України та Республіки Білорусь під головуванням президентів. Там Зеленський і Лукашенко виступлять з промовами на заключній частині Другого форуму регіонів України і Республіки Білорусь.

Після цього відбудеться церемонія підписання двосторонніх документів.

Крім того, як планується, президенти двох країн оглянуть виставку великогабаритної сільськогосподарської техніки (де представлена техніки білоруських і українських виробників, є й зразки продукції спільного виробництва) в Житомирі.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні знайшли точне пояснення заяви президента Білорусі Олександра Лукашенка про врегулювання конфлікту на Донбасі без участі США.