RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Зеленський і Лукашенко готують обмін підозрюваними в шпигунстві: названі прізвища і дата

У п'ятницю, 4 жовтня, в Житомир прилітає президент Білорусі Олександр Лукашенко для обговорення з главою України Володимиром Зеленським обміну підозрюваними в шпигунстві.

Про це повідомляє ТСН.

Відзначають, що також однією з тем розмов лідерів країн може бути затриманий два роки тому в Білорусі кореспондент "Українського радіо" Павло Шаройко, якого звинуватили у шпигунстві.

Журналістка Наталія Мосейчук, задала питання міністру закордонних справ України Вадиму Пристайко, чи можуть бути в цій темі якісь поступки.

"Завтра буде. Поступка. Завтра буде те, про що засоби масової інформації з радістю зможуть повідомити", - відповів міністр.

За даними "Радіо Свобода", 3 жовтня Новозаводський суд в Чернігові звільнив з-під варти під особисте зобов'язання громадянина Білорусі Юрія Політику, якого звинуватили в шпигунстві на користь його країни. Раніше Лукашенко говорив про це з тоді ще президентом України Петром Порошенко.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні знайшли точне пояснення заяви президента Білорусі Олександра Лукашенка про врегулювання конфлікту на Донбасі без участі США.