RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Екс-соратницю Януковича викликали в Генпрокуратуру

Соратницю екс-президента України Віктора Януковича Олену Лукаш, яка раніше відзначилася фейком про трагедію 2 травня в Одесі, викликали в Генеральну прокуратуру для отримання уточненої підозри в злочині.

Про це вона сама повідомила у Facebook.

"17 жовтня я відправлюся в Генеральну прокуратуру і отримаю уточнену підозру. Так-так. Прийшов час відповісти за "викрадені кошти на дослідження з євроінтеграції", по всій строгості закону і з усіма невідомими мені "співучасниками". Як я таке люблю! Який сильний хід, мсьє Рябошапко", - написала вона.

За її словами, підозру їй було оголошено 28 травня 2015 року. Перед цим про підозру Лукаш, за її словами, повідомили Верховного представника ЄС Федерику Федеріка Могеріні. На її думку, це було зроблено для того, щоб ЄС не знімав з неї санкції.

Лукаш також нагадала, що в наслідку екс-генпрокурор Юрій Луценко публічно заявив, що у Генеральної прокуратури недостатньо доказів для пред'явлення їй обвинувачення.

"Шукали і ловили мене з 2014 року при Махніцькому, Яремі, Шокіні, Севруку, Луценку, але знайшли при Рябошапці. Ну і славно. Весна таки прийшла. До зустрічі, нова команда", - зазначила вона наостанок.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Олену Лукаш розглядали на посаду члена Центральної виборчої комісії (ЦВК).