RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Зеленський в Одесі: з'явилися фото його зустрічі з військовими і "презентації" нового очільника області

У п'ятницю, 11 жовтня, президент Володимир Зеленський в ході свого візиту в Одесу представив нового главу місцевої Обласної держадміністрації Максима Куцого, а також вручив учасникам ООС нагороди.

Відповідні фото публікує видання "Пушкінська".

Під час свого "презентаційного" виступу Куций подякував своїм рідним і запросив всіх бажаючих приходити до нього в кабінет.

"Дуже хвилюючий момент для мене. Дякую своїй дружині, своєму сину, які вірять в мене і надихають. Я хочу, щоб мій син і всі діти через деякий час жили в квітучій і багатій Україні. Я зроблю все, щоб цей регіон по праву носив ім'я перлини біля моря", - сказав новоспечений губернатор.

Окрім представлення губернатора Зеленський також зустрівся з військовими і родичами тих, хто загинув, захищаючи Україну. Свою промову президент почав, оголосивши хвилину мовчання в пам'ять про загиблих героїв.

"Я обіцяв зупинити війну і сьогодні на це спрямовані всі мої зусилля. Моя позиція в цьому питанні незмінна. Це позиція українського народу. Донбас - це Україна і там повинен бути мир. Повинно відбутися повне припинення вогню, виведення іноземних військових формувань, звільнення всіх заручників , відновлення контролю над кордонами, а вибори повинні пройти не під дулами автоматів", - сказав Зеленський.

1.jpg
1 / 1
4.jpg
1 / 1
3.jpg
1 / 1
2.jpg
1 / 1
6.jpg
1 / 1
5.jpg
1 / 1
7.jpg
1 / 1

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в четвер, 10 вересня, президент Володимир Зеленський провів 14-годинний прес-марафон, під час якого він відповідав на питання журналістів.