RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Погроз не чув: доброволець розповів про жорстку розмову із Зеленським на Донбасі

Доброволець Денис Янтар, який сперечався з президентом Володимиром Зеленським на лінії зіткнення на Донбасі, поділився своїм враженням від розмови з президентом України Володимиром Зеленським у Золотому.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на InfoResist.

"Я не хочу нагнітати зайвого. Моє особисте враження: я не відчував і не відчуваю себе в небезпеці, тому не можу сказати, що я відчував якусь загрозу. Потім тільки на відео побачив, як його охорона, коли він підійшов, також підійшла. Ну це все таке. Кажу, безпосередньо я загрозу не відчував. Тобто манера спілкування - його історія. Я б так не спілкувався, зазначу, якби був президентом. Однак ні кого з нас, особисто він не ображав, на особистості не переходив. Було негарне спілкування, проте загроз я не почув", - сказав він.

При цьому він уточнив, що перейти на "ти" запропонував добровольцям сам Зеленський.

"Коли ми сиділи біля вогнища, він запропонував перейти на "ти". Можливо, він подумав, що так можна і в подальшому це робити. Моя душа не отримала ніякої значної рани, коли він перейшов на "ти", а не на "ви". Можу так сказати, якщо чесно", - додав боєць.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що передувало жорсткої розмови президента України Володимира Зеленського з бійцями на Донбасі.