RU  UA  EN

Субота, 30 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 березня

29 березня

Всі новини

Це провокація: "слуга народу" цікаво пояснив інтимне листування в Раді, фото

Народний депутат України Богдан Яременко під час засідання парламенту був помічений за листуванням з дівчатами легкої поведінки. Сам політик заявив, що листування було підставним і він спеціально дав сфотографувати телефон журналістам.

У Facebook депутат написав, що журналісти попалися на провокацію.

"Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли "журналісти" підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал вчинив учора провокацію і дозволив сфотографувати сфабриковану "переписку", - написав Яременко в Facebook.

Судячи з раніше оприлюднених фото, в смартфоні Яременка були два чати зі знайомствами: "Мережа знайомств Мамба" і "Loveeto". Політика підловили на читанні анкети 32-річної жінки на ім'я Аліна, яка вказала свої вподобання: секс, зустріч, побачення. Вона зазначила, що її не цікавлять відносини.

Після Яременко став листуватися з дівчиною, можливо, іншою:

Яременко: ... умови зустрічі з тобою?

Дівчина: Привіт. Місце твоє. Секс захищений, класика і орал. Анальний - табу. Година - 100 доларів. Дві години - 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна.

Фото: Букви

Нагадаємо, що в четвер, 17 жовтня, на засіданні Верховної Ради народний депутат від президентської фракції "Слуга народу" Анатолій Остапенко відзначився цікавим листуванням.