RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Тернополі Зеленського зустріли криками "Ганьба": опубліковано відео

У п'ятницю, 1 листопада, президент Володимир Зеленський прибув до Тернополя з візитом: біля місцевої облдержадміністрації його зустріли кілька груп протестуючих.

Про це повідомляється в сюжеті "Т1 Новини".

Під будівлю ОДА прийшли, серед інших, представники "Національного корпусу", які вимагали зміни комунікації між президентом і так званими "штабами опору капітуляції".

"Хочу сьогодні запитати нашого президента чому він не зустрічається зі штабами опору капітуляції. У неправильних, незрозумілих тезах намагаються показати добровольця, як якогось грабіжника", - говорить представник організації Василь Мись.

Крім того, під ОДА також прийшли робітники спиртової галузі, які хвилюються, що залишаться без роботи через приватизацію ДП "Укрспирт".

Також на пікеті були присутні працівники тернопільського "Облавтодору", яким, за їхніми словами, не платять зарплату з лютого.

Під час входу Зеленського в будівлю адміністрації, він з охороною пройшов через натовп протестуючих, з якої лунали крики "Ганьба". Охорона президента відтискувала людей, які намагалися пробитися до нього, проте з деякими з них Зеленський коротко поспілкувався, а однієї з жінок вдалося передати йому якісь документи.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 29 жовтня під Офісом Президента активісти влаштували акцію "Ні кроку назад!", в ході якої виступали проти розведення сил на Донбасі.