RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Нова умова для зустрічі з Зеленським: в Україні вказали на важливий нюанс в словах Путіна про Донбас

14 листопада під час візиту до Бразилії президент Росії Володимир Путін висловився про можливу зустріч з українським лідером Володимиром Зеленським.

У своїй заяві російський президент зазначив, що зустріч в "нормандському форматі" все ще можлива.

"Найважливіше, ключове питання: ми чуємо від перших осіб України, про те, що може бути прийнятий інший закон про особливий статус Донбасу. Якщо буде прийнято щось таке, що не узгоджено з ЛНР-ДНР, то тоді все миттєво зайде в тупик ... Навіщо потрібна формула, якщо не буде закону про особливий статус? Адже нам формула потрібна для імплементації цього закону. І ще дуже важливо. 31 грудня завершується термін дії цього закону про особливий статус Донбасу. закінчується строк - далі що? що ми будемо обговорювати в "нормандському форматі"? Це взагалі ключовий опитування", - зазначив Путін.

Заяву прокоментувала журналістка Ольга Лень. За її словами, нову умову Путіна тепер буде активно просувати "Слуга народу".

"А тепер давайте простежимо, як скоро почнеться хайп зелеботів про необхідність в турборежимі проголосувати за продовження дії закону про "особливості самоврядування ОРДЛО", - пише вона.

Нагадаємо, що Путін розповів про своє бачення "щастя" для України.