RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Шикують нацгвардійців уздовж дороги: спливли несподівані деталі про "охорону" Зеленського

Аби убезпечити президента Володимира Зеленського від можливих терактів, вздовж дороги, якою він із заміської резиденції їде до столиці, виставили шеренгу нацгвардійців.

Про це повідомив дипломат, екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян на сторінці у Facebook.

"Неодноразово я спостерігав картину розміщення бійців нацгвардії вздовж маршруту президентського кортежу. Цим видовищем насолоджуються всі села і водії, які користуються цією дорогою, аж до новообухівської траси. Питання в наступному: хто порадив Президенту це робити? І які асоціації виникають у нього, коли він дивиться на замерзлих солдатів через вікно свого броньованого Мерседес-Ровера. Невже ні в кого не вистачає клепки пояснити, що цей "ланцюг" вояків не здатен запобігти жодному теракту. Максимум, що встигне зробити вояк - це сказати "ой!", коли добіжить до місця пригоди", - написав Володимир Омелян.

Додав, що теракт Зеленському навряд чи загрожує, адже усі зміни влади в Україні за часи незалежності пройшли демократичним шляхом на Майдані, а не під час вбивств головних осіб держави.

Варто відзначити, що охорона президента у функції нацгвардійців не входить.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, під час вшанування пам'яті Небесної Сотні Володимир Зеленський з'явився на Майдані Незалежності у супроводі 9 охоронців.