RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Напередодні переговорів у Парижі в Росії пригрозили захопити українське місто

Скандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський запропонував реанімувати пакт Молотова-Рібентроппа і "покінчити з анархією в Києві".

"Якщо Україна не піде назустріч Донбасу, нам доведеться увійти в Київ і покінчити там з анархією", - написав Жириновський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook напередодні нормандського саміту, який проходить 9 грудня в Парижі.

Російський політик висловив своє незадоволення тим, що після від'їзду Зеленського на саміт в Парижі, в Києві "з'явилися юрби, готові до нового майдану". На думку Жириновського, "їх настрій на заворушення проплачений з-за кордону, вони можуть стояти день і ніч, знову палити шини".

"Хочу, щоб на Україні розуміли: якщо питання з ДНР і ЛНР не буде врегульовано за формулою Штайнмаєра, його доведеться вирішувати за новою редакцією Пакту Молотова - Ріббентропа. Тобто проводити остаточний розділ: нехай європейці входять до Львова, а ми увійдемо до Києва і покінчимо там з анархією ", - пригрозив лідер ЛДПР.

Як повідомляв "Апостроф", орієнтовно президенти Росії і України Володимир Зеленський і Володимир Путін зустрінуться в понеділок, 9 грудня, о 21:40.