RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Одягли наручники: стало відомо про затримання нардепів, які брали участь у побоїщі в Раді

12 грудня правоохоронці затримали екс-нардепів Олега Куцина й Олексія Кайду за бійку у комітеті Верховної Ради з нардепом Андрієм Богданцем.

Про це повідомив лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок у Facebook.

"Сьогодні о 5 ранку, в кращих гебістських традиціях, особи, які називають себе правоохоронцями почали ломитися в помешкання Олег Куцин - командира добровольчої чоти Карпатська січ та Олексій Кайда, ветерана московсько-української війни, народного депутата України 7 скликання. Причина - заява нардепа від СН Андрій Богданця. Олексія Кайду намагаються забрати до Печерського райвідділку поліції", - написав Тягнибок.

До допису додав також відео.

Тим часом у відділі комунікації поліції Києва повідомили, що за фактом сутички у приміщенні комітетів Верховної Ради поліція відкрила кримінальне провадження. Учора, 11 грудня, на номер 102 зателефонував нардеп від партії "Слуга народу" Андрій Богданець та повідомив про заподіяні йому тілесні ушкодження. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом погрози та насильства громадському чи державному діячеві.

"Апостроф" уже повідомляв про те, що народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Богданець потрапив до лікарні після жорсткого побоїща в Верховній Раді в середу, 11 грудня.