RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Депутати влаштували жорстке побоїще в Раді через ринок землі: відео

У середу, 11 грудня, у Верховній Раді під час засідання аграрного комітету сталася бійка між народними депутатами від "Слуги народу" і екс-нардепами від "Свободи": причиною став законопроект про ринок землі.

Відповідне відео опублікував на своїй Facebook-сторінці Андрій Якобчук.

Бійка сталася під час обговорення законопроекту № 2178-10 про відкриття ринку сільгоспземлі. На запису можна побачити, що в бійці брали участь представники партії "Свобода", яка виступає проти законопроекту.

У бійці брали участь, зокрема, екс-нардепи від "Свободи" Едуард Леонов і Ігор Мірошниченко.

Як розповіла депутат від фракції "Слуги народу" Ірина Верещук в ефірі телеканалу "НАШ", бійку затіяли "свободівці", які почали кричати на главу комітету Миколу Сольского. Їхня вимога - зняти законопроект з розгляду.

"Ми ж пропонуємо все ж розглядати поправки, а їх 4300. Ми розуміємо, що якщо їх почати розглядати, а кожен депутат наполягає на розгляді своєї поправки, то це затягнеться на місяці" - додала Верещук. За її словами, ситуація складна, але не безнадійна.

Нагадаємо, докладніше про законопроект читайте в матеріалі "Апострофа": Тиск на ринок землі йде тільки з однієї причини, нам потрібно встигнути до кінця року - Олексій Мушак.