RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Будуть дуже великі перетасовки: астролог розповів, що чекає на українську владу в 2020 році

У 2020 році в оточенні президента України Володимира Зеленського будуть зміни.

Про це розповів в інтерв'ю "Апострофу" астролог Влад Росс.

За його словами, серед уряду і найближчого оточення глави держави будуть відставки.

"У нього (Зеленського - ред.) є дуже хороший, прекрасний міністр закордонних справ Вадим Пристайко. Але є у нього, звичайно, прем'єр-міністр Олексій Гончарук - двієчник і нехлюй, у якого з бюджетом не сходяться кінці з кінцями. Значить, треба від когось позбавлятися, а когось залишати. Тому, звичайно, будуть дуже великі перетасовки", - заявив астролог.

Однак міністр закордонних справ, який на думку Росса, має таку ж владу, як і Зеленський, залишиться на своєму посту.

"Як ви розумієте, Арсен Аваков знаходиться під знаком Козерога, а у Козерога - зоряний час. Просто Юпітер, Сатурн, Плутон - все входять в Козерога. Могутність Авакова буде тільки збільшуватися", - зазначив астролог.

Він підкреслив, що Аваков мітить в прем'єр-міністри.

"Подивимося, чи зможе він їм стати, але шанси у нього великі. Але я думаю, що Зеленський не захоче, щоб Аваков був у нього прем'єр-міністром. Але навіть зараз у Авакова дуже серйозний вплив на президента. Захоче Аваков, щоб були розведені війська на Донбасі і вони будуть розведені. Не захоче, значить, він відправить своїх хлопців на Донбас, і вони будуть там сидіти, страйкувати. Захоче закрити ігрові автомати, він їх за один день закриє, як це нещодавно сталося. Не захоче, не буде закривати", - сказав Влад Росс.

Він підтвердив журналістам, що Аваков не зникне з української політики.

"Якщо Арсен Аваков зникне, то може статися Майдан. Тим більше, він Козеріг, а у Козерога - просто божественний зоряний час в цьому році", - сказав астролог.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Путін і Зеленський будуть щасливі в дипломатичному шлюбі, але ненадовго - Влад Росс.