RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Путін і Зеленський будуть щасливі в дипломати­чному шлюбі, але ненадовго - Влад Росс

Астролог Влад Росс розповів, що приготували українцям зірки в 2020 році і коли очікувати народження нового Спасителя

Людство входить в щасливу епоху: скоро з Києва до Одеси можна буде дістатися за п'ять хвилин, буде винайдено ліки від СНІДу та раку, а життя стане набагато тривалішим. В Україні варто очікувати, що за каденції Володимира Зеленського люди заживуть просто чудово - війна на Донбасі буде закінчена, а успішні реформи дозволять українцям купатися у грошах. Про це та про багато чого іншого в інтерв'ю "Апострофу" розповів астролог ВЛАД РОСС.

- Якщо підбивати підсумки 2019 року, які прогнози збулися, а які ні?

- Як я і казав, президентом стане людина під знаком Водолія, він же Володимир Зеленський, який прийшов до влади та почав нові реформи. Власне кажучи, вже починається реформа землі. Але підйом економіки, я вже казав про це, почнеться не раніше 2021 року.

У грудні 2020 року зійдуться планети Юпітер і Сатурн, тим самим організовуючи нові тренди та задаючи новий тон. Коли це з'єднання буде у Водолії - в кінці 2020-го - ми почнемо жити в епоху Водолія, яка миттєво включиться. Епоха Водолія - це епоха миру без дротів та гаджетів. Все буде передаватися на відстані, будуть придумуватися тунелі, які дозволять добиратися з Києва, наприклад, до Одеси за п'ять хвилин. Тобто не потрібні будуть ніякі літаки. Все можна буде робити швидко... Зараз це звучить дуже дивно: як так - жити без смартфонів, але все буде передаватися на відстані.

- Як у науково-фантастичних фільмах?

- Це буде наше життя в епоху Водолія. Воно дуже бурхливо почнеться, якраз після цього масштабного з'єднання Юпітера і Сатурна, яке задасть тренд на 20 років, тим самим спрощуючи наше життя. Також з'являться можливості знайти спосіб вилікувати багато хвороб, від яких ми зараз страждаємо, зокрема рак та СНІД. Завдяки науковим проривам в епоху Водолія, люди зможуть жити по 130, по 150 років. І дай Боже нам з вами досягти цього прогресу.

- Що чекає нас у 2020 році? Почнемо з Володимира Зеленського: яку нову політику він проводитиме, можливо, буде продовжувати те, що вже почав?

- Це людина нової формації під знаком Водолія. Включається епоха Водолія в кінці 2020 року. Дійсно, це наш український реформатор. Наскільки я знаю з внутрішньої інформації, він хабарів взагалі не бере. Йому пропонували по 200 мільйонів, по 300 мільйонів, намагалися розкручувати якісь схеми, але він відмовився повністю. Людина намагається виконувати те, що вона намітила. Навіть з того дрібного, нещасного бюджету України якимось чином він намагатися підняти пенсії стареньким, трошки знизити комунальні платежі, збити вартість бензин. Все це відбувається, дійсно, при ньому весь народ України заживе краще і навіть прекрасно.

Росс про Зеленського: "Дійсно, це наш український реформатор"Фото: Апостроф / Дмитро Олійник

З іншого боку, у Зеленського погане оточення, яке він має поміняти, починаючи від Богдана та Гончарука. Зате у зовнішній політиці у нас є хороший дипломат, і ми можемо досягати з цим дипломатом великих успіхів. Саме тому у нас тепер є з "Газпромом" дуже хороший контракт на п'ять років.

І найголовніше: я бачу, що у 2020 році цього кровопролиття на Донбасі вже не буде. Оскільки сходяться дві планети: Сатурн - символ заморозки і Плутон - символ конфліктів. Можна очікувати, що всі глобальні конфлікти, зокрема й на Донбасі, будуть заморожені. Тому однозначно нас чекає "холодне" перемир'я за методом Кіпру.

- Говорячи про Зеленського, як про особистість, чи піддається він впливу ззовні?

- Абсолютно не піддається. Зеленський не згинається. Всі думали, його можна буде зламати на переговорах. "Газпром" хотів контракт максимум на три роки, низькі тарифи, і ось раптом Зеленський, який не прогинається, нам повертає три мільярди боргу та забезпечує більш-менш хороші контракти.

Тому зовнішня політика, принаймні політика Зеленського є сприятливою. Все йде до того, що відбудеться й оновлення його команди, монобільшості. І, швидше за все, місцеві вибори пройдуть восени, так само, як і переобрання парламенту. Тим більше, що в річному гороскопі Зеленського Уран перебуває в "домі влади", а тому він сам повинен оновити свою монобільшість. Швидше за все, це будуть триста "спартанців" замість 450, як зараз.

Кабмін, я думаю, до весни дотягне, а далі Марс входить у з'єднання з Місяцем на карті України і можливі збурення, протести, зміни. Взагалі, через велику кількість незгодних із земельною реформою, навесні можливі бунти. І замість маївок, люди поїдуть влаштовувати якийсь черговий Майдан, але його, швидше за все, не буде. Помітингують - і на цьому все закінчиться.

- А відкриття ринку землі - це на користь Україні?

- Буде дуже великий приплив енергії, великих інвестицій, багато фінансів. Ми будемо купатися в доларах, євро. Курс може взагалі впасти до 19-22 грн/дол.

Влад Росс: "Ми будемо купатися в доларах, євро"Фото: Апостроф / Дмитро Олійник

Єдине побоювання в тому, що існує можливість виникнення фінансової світової кризи, особливо в жовтні, коли Меркурій стане ретроградним, а Плутон із Сатурном будуть знову наближатися один до одного. Плутон - це світова економіка, Сатурн - стиснення, анігіляція, закручування гайок. У вересні-жовтні - взагалі можливий обвал багатьох ринків. Це може початися і з Америки, і з Китаю - все може рухнути. Тому гривня може обвалитися до 40 грн/дол.

- Ви сказали про те, що Володимиру Зеленському варто задуматися про його оточення, що не всі такі чисті з його партнерів. Чи побачимо ми відставки?

- Так звичайно. У нього є дуже хороший, прекрасний міністр закордонних справ Вадим Пристайко. Але є у нього і прем'єр-міністр Олексій Гончарук - двієчник та нехлюй, у якого з бюджетом не сходяться кінці з кінцями. Значить, треба когось позбутися, а когось залишати. Тому, звичайно, будуть дуже великі перетасовки.

Але залишиться на посаді сірий кардинал, який реально має таку ж владу, як і Зеленський. Як ви розумієте, Арсен Аваков перебуває під знаком Козерога, а у Козерога - зоряний час. Просто Юпітер, Сатурн, Плутон - всі входять в Козерога. Могутність Авакова тільки збільшуватиметься.

- Тоді до якої позиції він може дорости? Він уже має чималий вплив.

- Він мітить у прем'єр-міністри. Подивимося, чи зможе він ним стати, але шанси у нього великі. Але я думаю, що Зеленський не захоче, щоб Аваков був у нього прем'єр-міністром. Хоча вплив у Авакова на президента все одно дуже серйозний, навіть зараз. Якщо Аваков захоче, щоб були розведені війська на Донбасі, вони будуть розведені. Не захоче, значить, він відправить своїх хлопців на Донбас, і вони будуть там сидіти та страйкувати. Захоче закрити ігрові автомати, він їх за один день закриє, як це недавно і сталося. Не захоче, не закриватиме.

- Тобто Арсен Аваков не зникне з української політики?

- Нікуди він не зникне. Якщо Арсен Аваков зникне, то може статися Майдан. Тим більше, він Козеріг, а у Козерога - просто божественний зоряний час у цьому році.

- Дуже мало інформації про те, як проходила зустріч Путіна та Зеленського в Парижі, особливо за зачиненими дверима. У вас є уявлення, яка все-таки у них склалася думка один про одного, коли вони особисто познайомилися і хоч трошки зрозуміли психотип один одного?

- По-перше, вони не тільки познайомилися, а й потиснули один одному руки. Якщо Путін посилав Порошенко на переговорах у Мінську на букву "Х", то з Володимиром Зеленським він завжди говорив однозначно та тихим, спокійним голосом. Якщо Порошенко та Путін в Мінську кричали один на одного не потиснули один одному руки, то тут все відбувається мирно, спокійно. Тим більше, обидва вони - повітряні знаки. Володимир Путін - Терези, він знає, як спілкуватися дипломатично. Зеленський - Водолій. Водолій і Терези завжди прекрасно ладнають один із одним. Тому Путін і Зеленський будуть щасливі в своєму дипломатичному шлюбі, поки вони змушені контактувати між собою.

Влад Росс: "Володимир Путін - Ваги, він знає, як говорити дипломатично"Фото: Апостроф / Дмитро Олійник

Але, швидше за все, Путін надто довго не затримається при владі. В 2021 році у нього можуть виникнути проблеми, коли Уран, символ великих переворотів, увійде в "дім влади" Росії і може просто скинути весь його клан. Ми не побачимо "Єдину Росію", а білий ведмідь буде битий на виборах восени. І взагалі, є ознаки певного бунту, коли народ скрізь, не тільки в Москві, а й у Пітері вийде і почне бунтувати. 2022 рік - найгірший для Путіна, він навіть може піти з влади або навіть не дожити.

- За станом здоров'я?

- Так. Тим більше, всім відомо, що у Путіна рак товстої кишки з 2003 року. Він з ним бореться - то третя стадія, то друга, до четвертої ніяк не доходить. Він навіть організував інститут раку, який очолює його дочка Марія Воронцова. У цей онкоцентр вливаються мільйони.

- Подейкують, що зараз готують спадкоємця Путіна, вже обговорюють різні варіанти.

- Так. Спадкоємець - це Медведєв.

- Але це буде не в наступному році?

- Ні. 2020 рік - це межа підбиття підсумків, тому потрібно віддавати борги, закінчувати якісь справи, а нові та занадто великі не починати. Хоча для економіки, для землі, для продажу - все прекрасно. Занадто великих змін у 2020 році, порівняно з 2019-м, не очікується. Навпаки, все завмирає, охолоджуються конфлікти у світі, більш-менш має все стабілізуватися. Залишається тільки вибухова, небезпечна ситуація щодо переворотів, як це свого часу було на Близькому Сході, коли Уран увійшов у зодіакальний знак Овна і на Близькому Сході почалися революції.

Те ж саме трапиться після входження Сатурна та Юпітера в зодіакальний знак Водолія 21 грудня 2020 року. Це харизматичне з'єднання планет, і за іншими даними, в цей час на Уралі навіть може народитися рятівник світу. Новий Ісус Христос, який через 30-40 років повинен врятувати Росію від роздроблення та знищення. Це буде релігія вогню, поєднана з релігією порожнечі, тобто релігія зороастризму, поєднана з релігією дао, тобто буддизмом.

З іншого боку, з'єднання Сатурна і Плутона може призвести до світової катастрофи. Їхнє з'єднання буде відбуватися в січні-лютому, тому навіть якийсь астероїд може впасти на землю або розпочнеться глобальна вулканічна зима.

Ванга казала: бійтеся року, в якому буде п'ять двійок. Тому мене дуже сильно насторожує така дата, як 22 лютого 2022 року. Саме в цей час погано сходяться планети. Місяць з'єднується з Сатурном та Плутоном, і можлива глобальна катастрофа прямо цієї зими.

- До речі, ми вже спостерігали дуже багато пожеж, особливо коли в Сибіру горіли ліси...

- Так, тенденція триватиме, плюс навесні можлива дуже велика повінь в Росії. Повінь просто божевільна може бути. Нептун, символ води та паводків, входить в "дім катастроф" у Росії.

Влад Росс: "Нептун, символ води і паводків, входить в "будинок катастроф" в Росії"Фото: Апостроф / Дмитро Олійник

- України це торкнеться?

- Ні, України це не торкнеться, у нас буде більш-менш спокійний, нормальний, сприятливий рік. Хіба що навесні можливі якісь протестні акції.

- Війна на Донбасі. Чи буде вона закінчена в 2020 році і на чиїх умовах?

- Однозначно вона буде закінчена, тобто стрілянини не буде. Все буде по типу Кіпру, тобто - і вовки ситі, і вівці цілі, просто не буде стрілянини, виникне собі статус-кво. І, швидше за все, нас чекає дуже довгий період примирення. У будь-якому випадку, щойно Путін піде з влади, одразу Донбас стане нашим.

- У 2019 Україна була практично на всіх обкладинках світових видань. В тому числі, через скандал навколо Трампа і початку його імпічменту, по суті, через Україну. Чого в 2020 році Україні варто очікувати на світовій арені та чим закінчиться цей скандал із Трампом?

- В Україні дуже сильно змінюються тренди політики, і Трамп може бути збитим льотчиком саме через Володимира Зеленського. Я, до речі, влітку, коли робив річний гороскоп, йому говорив, що Трампа очікує імпічмент. Збулося на сто відсотків, і вже нижня палата сказала, що він непридатний бути президентом.

- Кажуть, що все-таки він не буде усунений, і у нього є шанси перемогти знову на виборах.

- Тут цікава ситуація. Трамп може залишитися президентом тільки за однієї умови - якщо не почнеться фінансова світова криза, а вона почнеться. Вибори - в листопаді, а якщо вибухне потужна фінансова криза раніше, то у Трампа взагалі шансів не буде. Не було ще жодного президента, проти кого починався б імпічмент, навіть якщо його не доводили до кінця, щоб потім ця партія залишалася при владі.

І третє. Сатурн у з'єднанні з Юпітером входить в 2021 році в знак Водолія, а Водолій - це демократичний знак. Значить, влада має змінитися та Демократична партія прийде до влади. Але найслабша ланка Демократичної партії - це Байден. Стати президентом у Байдена дуже мало шансів, практично ніяких. Тому Дональду Трампу потрібен Байден.

- Як несподівано.

- Ось так. Тим більше, він його вже дискредитував і пройшовся по ньому, як хотів.

Щойно переможуть демократи в США, путінський режим точно впаде. Будуть такі пекельні санкції накладені на Росію, що вона не виживе. Так що будемо сподіватися і вболівати за демократів. Але я подивився по зірках і поки що не побачив у демократів кандидатури, яка могла б обіграти Трампа.

Читайте також

У нас залишився останній форпост перед Часовим Яром - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто

Українці зачекалися тепла, але з Росії суне неприємний сюрприз

У вихідні в Україні буде перепочинок з дощем, але при цьому вночі очікуються заморозки до мінус 3 градусів

Битва за Часів Яр: чи вдасться росіянам взяти ключове місто до 9 травня

Незважаючи на величезні втрати, російська армія не може розраховувати на те, щоб швидко взяти Часів Яр