RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Крутіше Трампа: з'явилися нові кумедні фотожаби на фантастичну зарплату керівника "Укрпошти"

Оприлюднена інформація про те, що зарплата директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського в 2020 році буде перевищувати оклад президента США Дональда Трампа в два рази, стала приводом для нових жартів в мережі.

Користувачі Facebook публікують фотожаби в коментарях під постом, в якому порівнюється зарплата начальника "Укрпошти" і американського президента.

На одній з кумедних картинок Дональд Трамп зображений поруч з першою леді, при цьому Меланія Трамп міркує, що краще б вийшла заміж за директора Укрпошти, а не за цього "лузера".

Ще одна ілюстрація зображає американського президента в глибокій задумі. "Навіщо воно мені все це треба. Іран ... Корея ... Путін ... Краще б начальником Укрпошти пішов", - сказано в підписі до фотожаби.

На ще одній картинці президент США, дізнавшись про зарплату начальника "Укрпошти", на зустрічі з українським президентом Володимиром Зеленським проситься до нього на роботу.

Як повідомляв "Апостроф", в Кабінеті міністрів України прийняли рішення визначити нову сітку зарплат для топ-чиновників і встановити новий мінімальний розмір окладу.