RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гончарук подав у відставку

17 січня прем'єр-міністр України Олексій Гончарук подав президенту України Володимиру Зеленському заяву про відставку. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За словами глави уряду, його команда 4 місяці працювала над тим, щоб змінити країну. Він вважає, що Кабмін багато зумів зробити на цьому шляху.

У своєму повідомленні Гончарук перерахував пункти, в яких описав успіхи роботи своєї команди, а також позначив, що саме уряд планував зробити найближчим часом.

"По нашій команді скажу відверто: це команда порядних людей. Саме тому я не припиню повторювати цю тезу: на топ-рівні в уряді корупції немає. Якщо якісь прояви і залишилися на нижніх рівнях, то лише тому, що ми ще не встигли до них дістатися", - пише він.

Прокоментував Гончарук і злиті аудіозаписи розмов, на яких нібито він спілкується з колегами і думає, як обдурити Зеленського.

"В останні дні все ви стали свідками подій, що розгортаються навколо злитих в мережу файлів, змонтованих з фрагментів записів нарад в уряді. Їх зміст штучно створює уявлення, ніби я і моя команда не поважаємо президента, який є нашим політичним лідером", - зазначив він .

Нагадаємо, що в "Слузі народу" зробили ще одне визнання про "плівки" Гончарука.