RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Будуть зачищати хвости: російський політик розповів, чим обернеться для України відставка Суркова

Відставка помічника президента Російської Федерації Владислава Суркова може свідчити про намір російського президента Володимира Путіна здати ДНР і ЛНР Україні.

Таку думку висловив "Апострофу" колишній депутат Державної Думи Російської Федерації Ілля Пономарьов.

Російський політик вважає, що питання відставки Владислава Суркова вирішилося під час Нормандської зустрічі, яка відбулася в Парижі 9 грудня.

"Ще тоді було зрозуміло за реакцією [Владислава] Суркова, що українська сторона його переграла, тому що він пообіцяв [Володимиру] Путіну, що будуть підписані різні документи, а цього всього не сталося... І тому призначили Дмитра Козака, який звільнився від своїх обов'язків в уряді, який відповідав за газові переговори. Щоб він далі розвивав цю лінію ", - припустив Ілля Пономарьов.

За його оцінкою, новий радник Путіна Дмитро Козак на відміну від попередника - не політичний людина і не інтриган.

"Козак - точно не та людина, яка буде вибудовувати ДНР і ЛНР. Завдання Козака - зачищати хвости. Те, що призначають Козака, - це на 100 відсотків ознака того, що Путін хоче ... і ДНР, і ЛНР він здасть. Зараз завдання нової людини домогтися максимально прийнятних умов, домовиться... ", - вважає російський політик.

Як раніше повідомляв "Апостроф", на думку військового експерта, Росія не піде на силовий сценарій військового конфлікту на Донбасі, але в Кремлі планують дестабілізувати ситуацію по всій Україні.