RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Україні краще мовчати: експерт вказав на важливі нюанси зі скандалами навколо Трампа

У ситуації з імпічментом Трампа представникам української влади краще збережуть гідне мовчання, щоб не нашкодити ще недостатньо позитивного іміджу своєї країни.

Таку думку висловив "апостроф" незалежний політичний радник з питань побудови національного бренд-іміджу держави, національної ідентичності та репутації, визнаний провідним світовим фахівцем в цій галузі, автор концепції національного брендингу Саймон Анхольт.

"Я вважаю, що краще для України прямо зараз - мовчати з гідністю. Це все стосується Трампа і не стосується України. Сама історія погано пахне і може забруднити всіх і вся, хто до неї торкнеться", - зауважив експерт.

За словами Саймона Анхольта, імідж України не настільки крутий або позитивний, щоб отримати певну вигоду з ситуації, що склалася. Слабкість національного іміджу ілюструє реакція міжнародної спільноти на конфлікт з Росією.

"На обох континентах Америки, в Азії, Африці і навіть в Західній Європі є люди, які навіть не впевнені, що Україна - незалежна держава. Тому зовсім не дивно, що міжнародне співтовариство не демонструє великий солідарності з нею. Це доводить, що національний імідж - це критичне питання безпеки", - підкреслив експерт.

Детальніше про те, як президенту Володимиру Зеленському змінити ставлення до України читайте в матеріалі "Апострофа": Зеленському потрібно зайнятися іміджем заради існування України - Саймон Анхольт