RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

​Банкова потрапила в халепу: озвучено прогноз щодо наслідків провалу справи Шеремета

Нова українська влада хотіла показати ефективність у розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета, однак нічого не вийшло, Банкова потрапила в халепу.

Про це йдеться у матеріалі "Апострофа".

Слоган передвиборної кампанії Зеленського "Весна прийде - садити будемо" поки не дійсний. Гучні арешти топ-чиновників виявилися вельми нечисленними (можна згадати хіба що екс-нардепів Сергія Пашинського і Юрія Гримчака), а кримінальні виробництва, відкриті проти них, не дали ніякого результату.

В сумі зі зниженням економічної ситуації, скандалами з зарплатами міністрів і платіжками за комунальні послуги, нездатність "навести порядок" вже потроху починає позначатися на рейтингу Зеленського. В кінці січня 2020 року рівень довіри українців до глави держави вперше знизився нижче 50%. Такі цифри були озвучені Центром соціального моніторингу та Українським інститутом соціальних досліджень ім. Яременко. З огляду на те, що рейтинг пропрезидентської партії "Слуга народу" тримається на персональному рейтингу президента, втрачати позиції перед всеукраїнськими місцевими виборами, і можливими позачерговими до Верховної Ради, Зеленський навряд чи планує.

Тому, за прогнозами експертів, у владі очікуються кадрові рішення, звільнення. Зеленський, щоб підняти свій рейтинг, зможе пожертвувати заради результату людьми. Також очевидно, що відбудуться нові "посадки".

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Холостий постріл: кого звільнять через провал справи Шеремета.