RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Хто ти, тварь: волонтер і шоумен Сергій Притула емоційно висловився про Росію, відео

Український телеведучий, шоумен і волонтер Сергій Притула, який недавно потролив провокаційний пост боксера Ломаченка про спецназ РФ, вважає, що питання повернення Криму і Донбасу навряд чи можна вирішити дипломатичним шляхом.

Про це він заявив в інтерв'ю програмі "Вечірній тепловізор", опублікованому на відеохостингу Youtube.

"Про що з ними говорити? Вони ввели війська на Донбас, вони забрали Крим, вони вбивають наших людей, а ми з ними шукаємо порозуміння", - обурювався Сергій Притула, зауваживши, що саме Росія повинна питати, "як би це вирішити, щоб нас не дрючили з усіх боків".

За його словами, питання Криму та Донбасу повинне стояти на порядку денному української дипломатії на кожному кроці, щодня, на будь-якому майданчику. "Всі, хто говорить, що Європа втомилася від українського питання ... Хто ти, тварь?" - задав Притула пряме і різке запитання.


Він також додав, що президент країни-агресора розуміє лише мову сили.

"Мені здається, що той старий ботоксний КДБіст розуміє тільки одне: мову сили, мову батога. Те, що робилося працею дипломатії минулої влади мені трохи більше подобалося, ніж те, що відбувається зараз. Щоб не зараховувати мене до "порохоботів", у мене і до минулої влади є багато різних зауважень і претензій. Але Росія повинна була б і раніше, і зараз, і в майбутньому кожен день відчувати розпечений страпон в своєму задньому отворі", - наголосив Притула.

Як повідомляв "Апостроф", раніше артист і український політик Сергій Притула розповів, що не зовсім розуміє закон про заборону матюків.