RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

​В "Слузі народу" запропонували "атомний" спосіб вирішення проблеми з Росією

Заступник глави комітету Верховної ради з питань гуманітарної та інформаційної політики, нардеп партії "Слуга народу" Микита Потураєв пожартував, що "найбільш ефективним способом" вирішення проблеми з Росією було б скидання атомної бомби на Москву.

Про це він розповів під час презентації телеканалу "Дім", який за словами його творців, розрахований на аудиторію в Донецькій і Луганській областях, а також в Криму.

Зокрема, Потураєв розповів про можливості "радіоелектронної боротьби" з боку Росії для створення перешкод у мовленні. Депутат уточнив, що "атомної бомби, щоб жбурнути на Москву", в України "поки немає".

"А це - найбільш ефективний спосіб вирішити цю проблему раз і назавжди", - сказав Потураєв.

Відзначимо, що телеканал "Дім" в Мінкульті представили 2 березня. Новий телеканали віщає з 1 березня в тестовому режимі. Одна з цілей каналу - "деоккупація свідомості" українських громадян. На каналі планують запустити власні новини і ток-шоу. Протягом двох років він повинен повністю вийти на власне виробництво, розповіли під час презентації.

За словами Потураєва, телеканал транслюватиметься тільки на окуповані території, тобто на вільній частині країни дивитися його не вдасться. Рекламувати канал планують на пунктах пропуску з окупованими територіями. Він також запевнив, що редакційна політика каналу "Дім" не повторюватиме тези російської пропаганди.

Як повідомляв "Апостроф", Україна в особі Румунії знайшла прихильника в питанні посилення військово-морського співробітництва через зростання кількості загроз з боку Росії в Чорному морі.