RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Цинізм вилізе боком: Ляшко зловив владу на вибірковій боротьбі з коронавірусом

Політолог Володимир Цибулько заявив, що Олег Ляшко зловив владу на вибірковій боротьбі з коронавірусом.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Очевидно, що розпоясавшись у вибірковому правосудді, чого тільки варті 14 справ проти експрезидента у ДБР за заявою однієї фізичної особи, хай навіть ексчиновника адміністрації одного президента-втікача. Самого Ляшка переслідують за радикальне попередження одному з попихачів одного з головних акціонерів нинішньої влади, чиї нападки проти Роттердам плюс довели до імпорту електроенергії з країни-агресора. А українські шахтарі й енергетики опинилися без грошей", – зазначив Цибулько.

Експерт додає, що: "Ляшко попереджає владу про те, що її цинізм вилізе їй боком. Українцям в час карантину не можна збиратися більше 10 осіб в одному приміщенні, але в залі Верховної Ради чомусь збирається 45 разів по десять чоловік без кабінок і перегородок. Тобто за всіма форматами зборище підпадає під формат ТРЦ, торгівельного розважального центру. І поторгувати вони збираються українською землею в час коли українцям навіть з метою протесту більше 10 не збиратися... що ж до розважальної компоненти то ми всі бачили і замовлення секспослуг із сесійної зали, і купівлю путівок на всілякі Мальдіви, і автомобілів., а те що депутати п’ють і жеруть в сесійній залі, як в кінотеатрі, то тільки попкорну ще і не вистачало.".

"Але за все доведеться платити, особливо коли вони таки додавлять закон про ринок землі, тоді Ляшко їм повправляє корони, котрі трохи покособочилися під загрозою коронавірусу", - , резюмує політичний експерт.