RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Вимагають зустрічі: спливли цікаві дані про бунт "слуг народу" через плівки Єрмака

Народні депутати від "Слуги народу" вимагають зустріч з президентом Володимиром Зеленським через публікацію скандальних плівок, де брат глави його Офісу Андрія Єрмака Денис нібито вимагає хабар.

Про це повідомляє видання "Обозреватель", посилаючись на кілька співрозмовників у президентській партії.

"Зустрітися хоче не тільки "Демократична платформа" всередині фракції, але набагато більше нардепів. Назріли питання щодо ситуації з Гео Леросом, Андрієм Єрмаком. Ми з різних чатів передаємо ці запити на главу фракції Давида Арахамію і Олександра Корнієнка. Якщо зустріч відбудеться, то щоб не перетворювати її в якесь неконструктивне збіговисько, домовилися, що підуть 5-6 нардепів. Насправді це не перше прохання про зустріч, були запити і раніше через різних людей", - пояснив співрозмовник на правах анонімності з числа депутатського корпусу.

Як відомо, поки що відповіді на запит від президента Володимира Зеленського не було. "Ми чекаємо", - підсумувало джерело.

Як повідомляв "Апостроф", брат глави Офісу президента Андрія Єрмака, Денис стверджує, що він, як звичайний громадянин в рамках своєї громадської діяльності, збирав у людей ідеї і пропозиції для державної влади, і назвав компромат з плівками атакою на свого брата.