RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Підклали "торпеди": брат Єрмака голосно відповів на скандал з плівками

Брат глави Офісу президента Андрія Єрмака, Денис стверджує, що він, як звичайний громадянин в рамках своєї громадської діяльності, збирав у людей ідеї і пропозиції для державної влади і назвав компромат з плівками атакою на свого брата.

У великому пості, опублікованому на своїй Facebook-сторінці, Денис Єрмак описав причини кожної зустрічі, що фігурує на записах, які оприлюднив народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос.

Свою громадську діяльність брат глави Офісу президента спробував відокремити від наявності родича в вищих ешелонах влади.

"Розуміючи, що в нашій країні дуже багато розумних, конструктивних людей, які хочуть і можуть щось змінити на краще - я придумав ідею створення Бюро, яке б збирало ідеї і пропозиції, відбирало б кращі і займалося адаптацією і всебічною перевіркою цих проектів, ідей і пропозицій і подавало б згідно з чинним законодавством в органи державної влади", - стверджує він.

За його словами, той факт, що його рідний брат працює в Офісі Президента, не повинен обмежувати його законні права на трудову діяльність.

"Я вільний громадянин, який має право зустрічатися з ким завгодно, знайомитися з ідеями громадян, проектами, брати на розгляд ії резюме тощо. Я не є державним чиновником і у мене є ГО" Українське Бюро Національного Розвитку ", яке займається розробкою, науковими адаптаціями проектів, пов'язаних з економікою, соціонікою ", - написав брат Андрія Єрмака.

За його словами, оприлюднені записи зафіксували його зустрічі з різними людьми, які пропонують різні проекти та ідеї, а також "висвітлюють існуючі проблеми і корупційні схеми, які є у відповідних структурах".

"Хто писав ці плівки мені жаль невідомо ... Хто під мене "підкладав" деякі "торпеди" і з якою метою, та ще й використовуючи спеціальне складне обладнання - не знаю, але зрозуміло, що це спрямована атака на мого брата Андрія Єрмака, який ДУЖЕ заважає певним олігархам і особливо російським спецслужбам (найбыльший резонанс і увагу до плівок Лероса в РФ (Гео, це ви не їх завдання виконували? Сорі, що питаю, я вірю, що ви до такого не дійдете)", - відповів на звинувачення Денис Єрмак і додав, що разом з братом є "бійцем у всіх значеннях цього слова ".

Як раніше повідомляв "Апостроф", в ЗМІ встановили осіб на відео нібито про корупційні домовленості брата глави Офісу президента Дениса Єрмака