RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Запропонував Зеленський: Саакашвілі зробив цікаву заяву про своє можливе призначення в Кабмін

Колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі заявив, що посаду віце-прем'єр-міністра з питань реформ в уряді Дениса Шмигаля йому особисто запропонував президент Володимир Зеленський.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook 22 квітня.

За словами Саакашвілі, для нього велика честь працювати в команді Зеленського. Також він додав, що підтримував кандидатуру нинішнього глави держави на виборах в 2019 році.

"Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром уряду України з питань реформ. У мене також була дуже змістовна і корисна розмова з прем'єр-міністром Шмигалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов'язані з моєю можливою роботою в уряді", - повідомив Саакашвілі.

При цьому він додав, що пов'язує з командою президента великі надії.

"Я підходжу до цієї пропозиції і до свого рішення з дуже великою відповідальністю, так як це дуже непростий для країни час. Попереду у нас дуже складний період і в економіці, і в цілому по життю в країні. Нам зараз як ніколи потрібно бути сміливими в своїх рішеннях і реформах", - резюмував політик.

Нагадаємо, що Саакашвілі був призначений губернатором Одеської області при минулому президенті Петрі Порошенко.

Як повідомляв "Апостроф", прикордонники, які 12 лютого 2018 року затримали Міхеїла Саакашвілі в київському ресторані "Сулугуні", а потім видворили його в Польщу, можуть сісти у в'язницю за перевищення службових повноважень.