RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Зеленського озвучили термін призначення Саакашвілі

В Офісі президента України вважають, що питання з призначенням екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі на якусь посаду має прояснитися в найближчі дні.

Про це заявив заступник глави ОПУ Кирило Тимошенко в ефірі телеканалу "Україна 24" у четвер, 30 квітня.

"Я сподіваюся, що через кілька днів ми дізнаємося інформацію, і я думаю, що наша країна тільки виграє, якщо пан Саакашвілі буде допомагати в реформуванні нашої країни, займатися саме реформами", - зокрема, сказав він.

При цьому Кирило Тимошенко зауважив, що "не всі посади вимагають голосування у Верховній Раді". Однак, за його словами, глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія запевняє, що в парламенті є достатньо голосів для прийняття позитивного рішення щодо призначення Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше Арахамія стверджував, що колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі не буде призначений віце-прем'єром, оскільки для цього у Верховній Раді немає достатньої кількості голосів.

Детальніше про те, чи варто чекати швидкого призначення скандального політика в уряд, читайте в матеріалі "Апострофа": Круте піке Карлсона: що заважає Саакашвілі потрапити до Кабміну