RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Велика прес-конференція Зеленського: повне відео

У середу, 20 травня, в Маріїнському палаці пройшла велика прес-конференція президента України Володимира Зеленського.

"Апостроф" вів онлайн трансляцію.

"У зв'язку з карантинними заходами, впровадженими в країні для протидії поширенню епідемії COVID-19, кількість представників засобів масової інформації, які зможуть взяти участь у заході, буде обмежено", - заявили в Офісі президента.

Як відомо, багатьом українським журналістам та ЗМІ відмовили в участі у прес-конференції, зокрема, Яніні Соколовій та Роману Скрипіну, журналісту програми "Схеми" Михайлу Ткачу, виданню "Дело", білоруській редакції "Радіо Свобода", виданням "Бабель", "Букви", "Главком", "Тиждень". Не акредитували знімальні групи "5 каналу", "Настоящее время" та "Шустер Live". При цьому серед тих, хто отримав допуск, - сайт антиукраїнського пропагандиста Анатолія Шарія.

Нагадаємо, Володимир Зеленський вступив на посаду 20 травня 2019 року.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилася цікава інфографіка, яка детально описує те, як змінилося життя українців за останній рік, під час президентства Володимира Зеленського.

Раніше стало відомо, наскільки впав рейтинг президента України Володимира Зеленського в зв'язку з пандемією коронавірусу і чого побоюються українці найбільше.