RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Затримання голови ОДА у Кропивницькому: у Зеленського зробили жорстку заяву

В Офісі президента зробили жорстку заяву щодо затримання голови ОДА в Кропивницькому.

Про це повідомив в Telegram перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов.

"Перезавантаження, яке стало можливим при президенті Володимиру Зеленському, дало шанс на реальне оновлення влади. Не хочу давати оцінок ситуації з головою Кіровоградської обласної державної адміністрації. Це зроблять компетентні органи і суд. Хочу лише сказати, що влада зацікавлена в незалежному розслідуванні. Потурань не буде. І це повинні зрозуміти всі, в тому числі і голови ОДА: порушуєш - відповіси за законом. всі все бачать!" - підкреслив він.

Трофимов додав, що у влади "немає любимчиків або обраних".

"Всі рівні перед законом. Винятків не буде. Так що краще навіть не намагатися грати в такі ігри за спиною президента", - зазначив він.

За словами першого заступника голови Офісу президента, посадки чекають не тільки на злодійкуватих попередників, а й на нинішніх чиновників, які на публіку демонструють новий підхід, а продовжують жити по-старому.

"Недоторканних немає і не буде", - резюмував Трофимов.

Як повідомляв "Апостроф", голова Кіровоградської ОДА Андрій Балон, якого заарештували 25 червня, разом з ще однією посадовою особою цієї ж ОДА вимагав гроші у керівників деяких контролюючих структур регіону.