RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Росія розпочала масштабні військові навчання - в Чорне море вийшли десятки кораблів

У середу, 29 липня, Росія розпочала масштабні військові навчання в Чорному морі, в яких беруть участь 20 кораблів ВМФ Росії за підтримки авіації.

Про це повідомляє EADaily.

Маневри в морській акваторії корабельних з'єднань Чорноморського флоту Росії забезпечують екіпажі літаків і вертольотів морської авіації.

"Кораблі вийшли в полігони бойової підготовки в складі однорідних і різнорідних тактичних груп для проведення тренувань з ведення морського бою, протиповітряної та протидиверсійної оборони, зі знищення морських і берегових цілей, щодо захисту корабля при стоянці на незахищеному рейді, а також по ліквідації умовної пожежі або пробоїни в рамках відпрацювання корабельних навчань з боротьби за живучість", - повідомили в прес-службі Південного військового округу.

У заході задіяні понад 20 бойових кораблів, у тому числі фрегат "Адмірал Ессен", сторожовий корабель "Допитливий", патрульний корабель "Дмитро Рогачов", малі ракетні кораблі "Орехово-Зуєво" і "Інгушетія", великі десантні кораблі "Цезар Куніков" , "Саратов" і судна допоміжного флоту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Україні в Чорному морі відбулися семиденні міжнародні навчання "Сі Бриз", які в зв'язку з пандемією коронавірусу в цьому році обмежені тільки морською фазою із залученням авіації. Всі спільні заходи розгорталися в акваторії Чорного моря без контакту особового складу.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: