RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Лерос виступив з гучними звинуваченнями на адресу Зеленського в Раді: його хочуть виключити з фракції

Народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос виступив з гучними звинуваченнями на адресу президента України Володимира Зеленського. Главу держави він розкритикував прямо з трибуни Верховної Ради.

Як повідомляє кореспондент "Апострофа", такий виступ викликав невдоволення в президентській фракції і депутати вже збирають підписи за виключення Лероса з "Слуги народу".

В даний момент вже зібрано 70% підписів, необхідних для виключення депутата.

Що стосується самого виступу, то в ньому Лерос звинуватив Зеленського в тому, що той нібито чинить тиск на НАБУ і призначає на державні посади своїх людей. Він також назвав Зеленського "порожнім місцем в історії" і заявив, що українці вже не вірять ні в які посадки і скоро не захочуть зустрічати разом з ним наступну весну.

Крім того, Лерос назвав главу ОПУ Андрія Єрмака співробітником російських спецслужб, який "зловживає своїм становищем".

"Саме ви своїми мікробами і бактеріями брехні заразили всю країну, втративши шанс великої держави і обмінявши його на конверти від олігарха", - сказав він з трибуни, згадуючи недавню заяву Зеленського про мікроби в "Слузі народу".

Також Лерос прокоментував підпал свого автомобіля. За його словами, "замість обіцяного зняття недоторканності з президента, депутатів і суддів, недоторканними зробили тільки депутатів опозиції".

Після виступу Лерос написав на своїй сторінці в Facebook, що Зеленський вже "наказав терміново зібрати підписи про виключення його з фракції".

"Володимир Олександрович, але це все вже не має ніякого значення. Все що я сказав - чиста правда, яка відома кожному народному депутату, журналісту, чиновнику, міліціонеру, бізнесменові, громадському активісту та всім, хто хоч якось за останній рік перетинався з владою ... Я щасливий, що говорю правду, а ви заручник олігархів, це назавжди, від цього не відмитися! - написав він.

Нагадаємо, що в кінці серпня невідомі підпалили автомобіль Лероса. Також раніше в Києві підпалили автомобіль Tesla екс-глави Офісу президента Андрія Богдана.