RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Скандальний нардеп Кива заступився за Лукашенка в Раді під час флешмобу щодо виборів в Білорусі: відео

У п'ятницю, 4 вересня, у Верховній Раді України, де група народних депутатів з червоно-білими прапорами в руках виступили із заявою на підтримку вільних виборів в Білорусі, нардеп від фракції "Опозиційна платформа - За життя" Ілля Кива з'явився з зелено-червоним державним прапором Білорусі і зробив заяву.

Відповідне відео опубліковано на Youtube.

Свій флешмоб Ілля Кива влаштував, піднявшись на балкон в залі парламенту, де розташувалася преса. Саме тут він вивісив білоруський державний прапор.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков зробив зауваження народному депутату з приводу внесення до парламенту прапора іноземної держави. У відповідь на це Кива сказав: "Висловлюю свою підтримку білоруській державі. Ви почули мене всі?".

Після цього нардеп подякував усім і для чогось грайливо підморгнув фотографу, розтягнувши руками, як простирадло, державний прапор Республіки Білорусь.


Як повідомляв "Апостроф", раніше народного депутата Іллю Киву запідозрили в тому, що він сам підготував напад на автобус своєї ж організації "Патріоти - за життя".