RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Абромавічус написав заяву про відставку: заступник голови "Укроборонпрому" розкрив подробиці

Глава "Укроборонпрому" Айварас Абромавічус написав заяву про відставку з посади ще місяць тому.

Про це в Facebook повідомив його заступник Мустафа Найєм.

"Місяць тому Абромавічус написав заяву про звільнення, і новий генеральний директор Концерну повинен бути призначений президентом за поданням прем'єр-міністра, яке згідно з повідомленнями журналістів, вже передано до Офісу президента", - сказано в публікації.

Найєм додав, що у нового керівника "Укроборонпрому" буде право формувати свою команду і реалізовувати своє бачення реформ і оцінив ймовірність того, що нинішня команда продовжить роботу.

"Безглузда боротьба за владу, відновлення нелегальних потоків і схем, розтягування активів і повернення до старих практик ручного управління - і є ті червоні лінії, порушення яких є неприйнятними і не дозволить багатьом з нашої команди залишатися працювати в Концерні", - пише він.

У коментарях Найєм відповів на питання, чому Абромавічус йде.

"Він з самого початку публічно декларував бажання працювати в Наглядовій раді, а не генеральним директором Концерну", - пояснив він.

Як повідомляв "Апостроф", посли країн Великої сімки виступили із заявою про можливе звільнення голови "Укроборонпрому" Айвараса Абромавичуса, про який стало відомо напередодні.