RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Допомагав бойовикам: розгорівся скандал з кандидатом в депутати від "Слуги народу"

Кандидату в депутати Єгору Клецову, який на місцевих виборах в міську раду Миколаєва очолює список від партії "Слуга народу", нагадали про участь в пропагандистських роликах на "Новоросія ТВ" і наданні гуманітарної допомоги "Першому військовому госпіталю ДНР". У відповідь він звернувся в поліцію через нібито погрози.

Про заяви і дії нинішнього кандидата від "Слуги народу" написав, зокрема, український блогер і журналіст Вахтанг Кіпіані на своїй Facebook-сторінці.

Євген Клецов відомий тим, що в 2015 році організовував і проводив мітинги, спрямовані на зрив мобілізації в ЗСУ, називав війну з РФ на Донбасі "внутрішнім конфліктом" і збирав кошти для закупівлі медикаментів для військових госпіталів на окупованій території Донецької області і особисто доставляв їх.

"Кандидат в депутати від партії" Слуга народу "в Миколаєві. Якого народу, думаю, ясно. PS в коментарях додали, що і кандидат в мери від зеленої нікчеми Домбровська - прихильниця Путіна і автор повідомлень про" українських карателів ", - написав у соцмережі Вахтанг Кіпіані.

Через деякий час журналіст додав, що Єгор Клецов має намір подати заяву в поліцію про погрози на його адресу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в одній з маршруток в Рівненській області, в місті Дубно, літня пасажирка висловила абсурдну ідею, що "Україна напала на Росію", при чому її підтримали практично всі пасажири.