RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Шосте питання: на сайті президента зареєстровано петицію про опитування в день місцевих виборів

Днями президент України анонсував проведення міні-референдуму під час місцевих виборів 25-го жовтня, виборцям зададуть п'ять питань. Українець запропонував "шосте питання", який стосується діяльності самого глави держави.

Відповідна пропозиція з'явилася в розділі електронних петицій на сайті президента.

Автор петиції Валерій Геращенко. Для того, щоб її розглянув президент, необхідно, щоб петицію підписали 25 тисяч людей.

"З огляду на невиконання президентом України Зеленським В.А. та депутатами його політичної партії "Слуга народу" передвиборних обіцянок, вимагаємо поставити перед громадянами України в опитуванні на виборчих дільницях 25 жовтня 2020 наступне питання: Чи задоволені Ви діяльністю президента України Зеленського В.А. та депутатів партії "Слуга народу", яких він привів до Верховної Ради, або вимагаєте негайної відставки Президента Зеленського В.А. та розпуску Верховної Ради IX скликання?", - йдеться в петиції.

Відзначимо, петиція з'явилася 16 жовтня, збір підписів триватиме ще 92 дня. Станом на 20:30 16 жовтня, її підписали 327 осіб.

Як повідомляв "Апостроф", перше питання, яке ставитимуть виборцям під час голосування на місцевих виборах 25 жовтня, стосується того, чи потрібно в країні ввести довічне ув'язнення за корупцію в особливо великих масштабах.

Друге питання, яке хочуть поставити українцям - чи підтримують вони створення вільної економічної зони на Донбасі.