RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Скандал з "розшуком" Кернеса отримав несподіваний поворот: спливли подробиці

Поліція Харкова відкрила кримінальне провадження за фактом зникнення міського голови Геннадія Кернеса, який переміг на виборах, але проходить лікування в німецькій клініці "Шаріте", проте потім видалила з сайту повідомлення про його розшук.

На даний момент за посиланням, де була ця новина, видається інформація про помилку.

Своєю чергою директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю в Міській раді Харкова Юрій Сидоренко в Facebook обурився, що на інформаційних ресурсах поліції Харкова спочатку з'явилося, а потім зникло повідомлення про розшук мера міста Геннадія Кернеса.

"Напевно, у поліції є справи серйозніше. Наприклад, знайти тих, хто відрізав голови у судді Трофимова та його сина. Або розкриття справи журналіста Климентьєва, якому вже 10 років. Але ні. Ми шукаємо людину, чиє місцезнаходження і причини місцезнаходження саме там загальновідомі", - пише він.

Сидоренко додав, що заяву про зникнення Кернеса подав один з кандидатів в мери, який програв вибори і порадив подзвонити в берлінську клініку "Шаріте", щоб там підтвердили, що мер Харкова не зник.

Як повідомляв "Апостроф", 3 листопада Україну сколихнули чутки про те, що мер Харкова Геннадій Кернес помер в німецькій клініці "Шаріте", але їх швидко спростували. Прес-секретар мера Харкова Юрій Сидоренко заявив, що чиновник живий.