RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вілкул раптово знявся з другого туру виборів мера в Кривому Розі: названо причину

Чинний мер Кривого Рогу Юрій Вілкул, який знаходиться на стаціонарному лікуванні в Інституті серця Бориса Тодурова в Києві, заявив, що за станом здоров'я не зможе взяти участь в другому турі виборів міського голови.

Про це він повідомив у відеозверненні, опублікованому на відеохостингу Youtube.

У відеозверненні Вілкул назвав своїм "наступником" кандидата від ОПЗЖ Костянтина Павлова. Таким чином саме Павлов братиме участь у другому турі виборів в Кривому Розі разом з найближчим суперником Вілкула - кандидатом від "Слуги народу" Дмитром Шевчиком.


Нагадаємо, що за останні півтора місяці мер Кривого Рогу вже втретє звертається за допомогою до кардіологів. Раніше йому було проведено серйозну операцію на серці.

14 листопада Юрію Вілкулу виповнився 71 рік. У 2006 році його було обрано депутатом Дніпропетровської обласної ради, і на першій сесії - її головою. Дніпропетровську обласну раду Ю.Вілкул очолював з вересня 2006 до червня 2010 року. Починаючи з листопада 2010 року дотепер - Криворізький міський голова.

Про те, де в Україні пройде другий тур місцевих виборів, читайте в матеріалі "Апострофа": "Мерські бої: п'ять найбільш інтригуючих сутичок місцевих виборів".