RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Екс-міністр економіки став радником Єрмака і розповів, чим буде займатися

Колишній міністр економіки України Тимофій Милованов, який працюючи в уряді скаржився на маленьку зарплату, є позаштатним радником глави Офісу президента України Андрія Єрмака.

Про це він сам повідомив на своїй Facebook-сторінці.

"Я вже деякий час є позаштатним радником (без зарплати) Андрія Єрмака", - зауважив він у відповідь на припущення щодо його посади в ОПУ, висловлені в ЗМІ.

За його словами, він допомагає вирішувати актуальні питання, які стоять перед державою: COVID, фінансування бюджету, відносини з міжнародними фінансовими організаціями.

"Сподіваюся, що мої знання будуть корисні вищому керівництву України", - підкреслив він.

При цьому Милованов зазначив, що залишається президентом Київської школи економіки.

"Як багато хто з вас знають, ми в Київській школі економіки неформально або формально (іноді комерційно) надаємо аналітику, консалтинг та освітні програми досить широкому колу політиків, органів влади, і державних підприємств. У нас достатньо досвіду і здатності для розробки якісних економічних політик, яких сьогодні (і завжди) потребує Україна", - зазначив Тимофій Милованов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше, перебуваючи на посаді міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, Тимофій Милованов дав пораду, як правильно чхати, щоб не поширювати вірус.