RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Милованов поскаржився на "маленьку" зарплату і розбурхав мережу: відео

Заява міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофія Милованова про його недостатньо велику зарплату викликала реакцію обурення в соцмережах.

Як повідомляє "Апостроф", Милованов поскаржився в інтерв'ю 24 каналу на маленьку зарплату, якої йому не вистачає на життя.

"Вона у мене 18 тисяч гривень. Ні на що не вистачає", - повідомив міністр і уточнив, що змушений жити на власні заощадження.

За словами Милованова, міністерська зарплата покриває тільки послуги таксі.

"Те, що мені приходить на рахунок, вистачає тільки на Uber. Зарплати, я думаю, це теж болюче питання. Але я намагаюся, щоб у моїх заступників була гідна заробітна плата", - додав міністр.


Такі висловлювання Тимофія Милованова викликали бурхливу реакцію в мережі.

"А тепер подумай, як люди живуть на мінімалку і пенсію", "Нашої мінімалки йому не вистачить навіть повечеряти. Коли вони вже нагребутся", - пишуть користувачі в соціальних мережах.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві середня зарплата за жовтень (без вирахування податків) склала 15 тис 862 гривень, найманому працівникові в столиці платять майже в 1,5 рази (на 47,9%) більше, ніж в середньому по Україні.