RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Все вирішиться сьогодні: у Зеленського зробили важливу заяву щодо повного локдауну в Україні

В понеділок, 30 листопада, в Офісі президента відбудеться нарада, під час якої буде вирішено питання про введення в Україні повного локдауну.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

У понеділок в ОПУ буде проведена нараду за участі представників Міністерства охорони здоров'я, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерства внутрішніх справ, а також Ради національної безпеки і оборони, під час якої учасники планують визначитися з питанням, чи потрібно впроваджувати в Україні повний локдаун і коли.

"Нам треба визначитися з реалістичними прогнозами, щоб зрозуміти, чи витримає навантаження наша медична система та наша економіка. Ми розробили економічну програму допомоги, постійно вдосконалюємо систему охорони здоров'я. Треба, щоб і бізнеси, і люди були готовими, якщо уряд вважатиме, що жорсткого карантину не оминути", – зазначив Зеленський на традиційній селекторній нараді.

В ОП також зазначили, що про підсумки наради і рішення буде повідомлено якнайшвидше, щоб люди могли підготуватися до жорсткого карантину "з точки зору економіки та надання послуг населенню".

Як повідомляв "Апостроф", 30 листопада під час засідання Погоджувальної ради перший заступник голови депутатської фракції партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що питання введення в Україні тотального локдауну буде вирішено до п'ятниці, 4 грудня.