RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Рогозін доболтался: главу Роскосмоса забанили в Facebook

Керівник Роскосмосу Дмитро Рогозін отримав блокування в одній з найпопулярніших соціальних мереж світу Facebook. Про це повідомив сам глава відомства.

Про це пише сайт Лента.Ру.

За словами Дмитра Рогозіна, його аккаунт відправили в блокування після коментаря під постом колишнього посла Сполучених Штатів в РФ Майкла Макфола. Глава відомства зазначив, що його аккаунт був заблокований на добу. Аккаунт був забанений в соцмережі Facebook. Представники соцмережі повідомили, що акаунт був заблокований за порушення норм співтовариства. Публікація Дмитра Рогозіна була прихована.

Глава Роскосмосу прокоментував блокування фразою "Ось вам і вся свобода слова в Америці". Раніше Майкл Макфол написав у своєму акаунті в соцмережі Twitter великий пост на тему демократії та лібералізму в РФ. Дмитро Рогозін критично відреагував на дану публікацію.

Глава відомства в своєму коментарі, який був адресований Майклу Макфолу, не підбирав вирази. Зокрема, він написав наступне: "Ви, панове американці, знахабніли. Не вдавайте з себе вчителів".

Як писав "Апостроф" раніше, Навальний оприлюднив розслідування про палац Путіна - коштує 3,5 млрд доларів.