RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Нудно, дівчатка": Путін цікаво прокоментував скандал навколо "палацу" в Геленджику, відео

Президент Росії Володимир Путін прокоментував інформацію про "палац" в Геленджику, про який розповів російський опозиціонер Олексій Навальний у своєму розслідуванні. Президент РФ заявив, що вказана нерухомість не належить ні йому, ні його близьким, а всі фото назвав монтажем.

Про це він заявив, у понеділок, 25 січня, під час онлайн-відеоконференції зі студентами.

Один з учасників зустрічі запитав у Путіна про начебто належний йому палац у Геленджику.

"Зараз в топі відеохостингу YouTube знаходиться фільм-розслідування про те, що у вас нібито є палац в Геленджику. Володимир Володимирович, чи правда це?", - запитав один зі студентів.

Путін заявив, що все, що приписує йому Навальний, ніколи йому не належало і не належить.

"Нічого з того, що там зазначено в якості моєї власності, ні мені, ні моїм близьким родичам не належить і ніколи не належало. Ніколи", - відповів Путін.

Також він прокоментував фото у басейні палацу, де начебто зображено його.

"Щодо мого плавання стилем баттерфляй. Я так колись плавав, не дуже добре, але плавав. Я не знаю, що це за басейн. Але я знаю, де я так плавав: а Єнісеї в 2016 році. Тому це компіляція і монтаж", - заявив Путін, і процитував одного з героїв відомого фільму: "Нудно, дівчатка!".

Як повідомляв "Апостроф", ймовірна резиденція президента Росії Володимира Путіна на мисі Ідокопас біля берегів Чорного моря, про яку йшла мова в скандальному розслідуванні російського опозиціонера Олексія Навального, з'явилася на картах Google Maps.