RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Кремлю це не подобається: Байден відкрито заявив Путіну про російську агресію в Україні

Президент США Джо Байден 26 січня провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним, в якій зазначив, що США мають намір твердо реагувати на агресивні дії РФ і заявив про підтримку суверенітету України. Позиція глави Білого дому не сподобалася Кремлю, де заявили, що президент РФ буде послідовно доводити своє бачення до президента США.

Як передає РИА Новости, про це заявив прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков на каналі "Росія 1", коментуючи підняте президентом США питання про російську агресію проти України.

Пєсков заявив, що в Кремлі категорично не згодні з позицією США.

"Це позиція США, з якою ми категорично не згодні. Це одна з концептуальних розбіжностей, які в порядку денному наших відносин. І та розбіжність, яку російська сторона і президент Путін будуть невпинно і послідовно доводити до співрозмовника ", - заявив Пєсков.

Як повідомляв "Апостроф", радник голови ОПУ і спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович вважає, що США після перемоги на виборах Джо Байдена можуть в посиленому режимі тиснути на Росію з метою вирішити збройний конфлікт на Донбасі.