RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Вірастюк може піти в нардепи від "Слуги народу": названо його ймовірних конкурентів

Відомий український стронгмен Василь Вірастюк може балотуватися в нардепи на довиборах у Верховну Раду від "Слуги народу".

Про це повідомляєLIGA.net з посиланням на співрозмовника в керівництві партії.

За його словами, Вірастюк буде балотуватися в парламент по 87-му округу в Івано-Франківській області (місто Яремче і навколишні населені пункти). Його конкурентами стануть екс-директор курорту Буковель Олександр Шевченко ("За майбутнє") і екс-заступник міністра доходів і зборів Михайло Ноняк (самовисуванець).

Василь ВірастюкФото: sport.ua

Крім того, раніше прес-служба "Євросолідарності" повідомляла, що висуне по округу волонтера і добровольця Олену Біленьку, більш відому як Маруся Звіробій.

Також мер Івано-Франківська Руслан Марцінків заявляв, що в довиборах братиме участь і Руслан Кошулинський - його однопартієць по ВО "Свобода", екс-заступник голови Верховної Ради.

Як відомо, ЦВК призначила довибори, так як Зіновій Андрійович (СН), який переміг в окрузі в 2019 році, став мером Надвірної та склав мандат нардепа. Вибори заплановано на 28 березня.

Читайте також матеріал "Апострофа": Суєта збитого льотчика: як Порошенко намагається вбити клин між Зеленським і Білим домом.